Marynowane rydze - kupować czy robić?

Aranżacja kuchni, meble, wyposażenie. Kuchnia urządzana nowocześnie, tradycyjnie, w drewnie, stali, metalu, na kolorowo lub w barwach sterylnych. Z nutką polotu! AGD, RTV, krzesła, szafki i wszystko to, co dotyczy meblowania kuchni. Rozmowy, pytania, porady.
Obrazek
Regulamin forum
Regulamin. Ważne, pamiętaj: Nowi użytkownicy (świeżaki) nie mogą umieszczać na tym forum odnośników wcześniej, niż po napisaniu co najmniej 15 postów w różnych dyskusjach o wnętrzach (będą one usuwane).
Anita12
VIP na forum. Użytkownik najwyższy rangą.
Posty: 1210
Rejestracja: czw sty 24, 2013 1:55 pm

Marynowane rydze - kupować czy robić?

Post autor: Anita12 » śr sie 28, 2019 7:34 am

Jestem ciekawa czy wolicie robić czy jednak kupić.
Nie jemy tego aż tak dużo, żeby chciało mi się sterczeć przy tym w kuchni...

Awatar użytkownika
Mikowicz
Bardzo stały bywalec
Posty: 360
Rejestracja: ndz sie 31, 2014 7:30 pm

Re: Marynowane rydze - kupować czy robić?

Post autor: Mikowicz » śr sie 28, 2019 2:45 pm

Jak nie potrzebujesz tego zbyt wiele, to chyba nie ma sensu robić.
To jednak pochłania trochę czasu.
Tutaj http://sklep.vitapol.net/rydze-marynowane.html widziałam takie rydze marynowane w occie i na inne sposoby.
Nie są bardzo drogie, a do tego widać, że wykonane według domowych receptur.
Bez niepotrzebnej chemii :)

ODPOWIEDZ