TOP sklepy ogrodnicze
-
- Zaglądacz forumowy
TOP sklepy ogrodnicze
TOP sklepy ogrodnicze - wszystko, co do ogrodu
Gdzie kupujecie, które sklepy internetowe i tradycyjne oferujące artykuły ogrodnicze w szerokim tego słowa znaczeniu najbardziej przypadły wam do gustu i dlaczego, marki sklepów z tradycjami.
To dobre miejsce by coś polecić, lub podać namiar na nowy sklep w sieci.
Gdzie kupujecie, które sklepy internetowe i tradycyjne oferujące artykuły ogrodnicze w szerokim tego słowa znaczeniu najbardziej przypadły wam do gustu i dlaczego, marki sklepów z tradycjami.
To dobre miejsce by coś polecić, lub podać namiar na nowy sklep w sieci.
- Aleksandra
- Forumowy ekspert
Re: TOP sklepy ogrodnicze
To ja zacznę, bo coś tłumów nie widzę:)
Sklep Ogrodosfera - mają duży asortyment w dziale mebli ogrodowych, ławek, altanek, basenów dmuchanych i innych zabawek do ogrodu, oraz ogrodzenia, płotki, domki na narzędzia itp.
Sporo u nich kupuję, polecam:)
Sklep Ogrodosfera - mają duży asortyment w dziale mebli ogrodowych, ławek, altanek, basenów dmuchanych i innych zabawek do ogrodu, oraz ogrodzenia, płotki, domki na narzędzia itp.
Sporo u nich kupuję, polecam:)
Ja kupuję w małym centrum ogrodniczym niedaleko mnie. Fajna obsługa, duży wybór, ceny przystępne, no i jest blisko
Parę razy tylko zdarzyło mi się zamówić w sieci coś, czego nie mogłam tam znaleźć.

-
- Zaglądacz forumowy
- Kontaktowanie:
Farbę do mojego ogrodzenia kupiłam ostatnio w Castoramie. Była to farba marki Stahldur
Centrum ogrodnicze to jest najlepsza chyba opcja, zawsze możesz dopytać się o szczegóły uprawy jakiejś roślinki. Masz wtedy pewność, czy dasz radę, czy lepiej sobie odpuścić.
- Aleksandra
- Forumowy ekspert
Castoramy nie są złe, ale niestety nacięłąm się juz nie raz na... cenę.
Wcale nie są tańsi niż mniejsze ogrodnicze czy sklepy netowe - po prostu wygrywają reklamą i marką, ale cenowo - niespecjalnie
Wcale nie są tańsi niż mniejsze ogrodnicze czy sklepy netowe - po prostu wygrywają reklamą i marką, ale cenowo - niespecjalnie
Zapraszam do zapoznania się z ofertą sklepu Ratanlandpl, gdzie znajdziecie Państwo meble ogrodowe drewniane, rattanowe, technorattanowe i takie z eukaliptusa. W zestawach i osobno
Polecam!

Drewniane stopnie na dróżkach ogrodowych łączyłem kołkami do stopni schodowych ze sklepu majstershop.pl
Na ogrodzie bardzo ważne są też różnego rodzaju donice. Czy wiecie, gdzie ich szukać? Zajrzyjcie do tematycznego artykułu na stronie https://www.mjakmalopolska.pl/artykul-4 ... e-na-taras . Sądzę, że Was zaciekawi.